Aksesorë

Aksesorë


Kordon Kordon

Nanan

Kordon

Kordon i bukur me një hark të dyfishtë me saten dhe një aplikim i ëmbël tyli...

Papjon Papjon

Nanan

Papjon

Papjon elegant ngjyrë bezhë i karakterizuar nga një dizenjo e zezë dhe e bardhë...

Tiranda Tiranda

Nanan

Tiranda

Tiranda elegante me pikat e koleksionit Petit Etoile ideal për raste të rëndësishme...

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)