Informacion i Dërgesave

Lavenir siguron që çdo blerje gjatë kohës që është në transit deri sa të dorëzohet tek ju.

Ne kërkojmë një nënshkrim për të gjitha veshjet e dorëzuara, ku në të cilën pikë kalon përgjegjësia e veshjeve të blera tek ju.

Nëse e keni specifikuar një marrës tjetër përveç vetes për qëllime të dërgimit (për shembull si një dhuratë) atëherë ju pranoni që prova e një firme nga individi në fjalë (ose në adresën e porosisë) është dëshmi e dorëzimit dhe përmbushjes nga  Lavenir dhe transferimi e përgjegjësisë në të njëjtën mënyrë